Minä

CV

Synnyin Espoossa lähes 32 vuotta sitten. Elin lapsuuteni ison sisarusparven nuorimmaisena Leppävaarassa, teini-iän Lintuvaarassa, kävin lukion Tapiolassa. 9-vuotiaasta asti matkustin Espoosta Helsingin puolelle cheerleading-treeneihin. Laji on säilynyt mukana läpi elämän. Töölön kisahallilla on vietetty tuhansia tunteja. 

Opiskelin Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä pääaineenani viestintä. Kirjoitin graduni vuoden 2011 vaaleista. Ennen valmistumista tein kaikenlaisia töitä jo melko nuoresta lähtien. Tärkein kriteeri oli, että työajat opiskelujen ohella piti olla sellaiset, että iltaisin pääsi treeneihin. Yksi parhaista työkokemuksistani onkin ollut ne kolme kesää, jotka vietin Töölön torin torikahvilassa. Siellä näki monenlaista elämää.

Kiinnostuin opiskeluaikana poliittisesta viestinnästä ja hakeuduin töihin eduskunta-avustajaksi. Vaalikaudella 2011-2015 toimin Jussi Niinistön, Anne Louhelaisen ja Timo Soinin avustajana. Politiikka vei mennessään.

Keväästä 2015 lähtien olen toiminut ulkoministeri Timo Soinin erityisavustajana. Pidän työstäni ja nautin siitä vauhdista, jota jokaisessa päivässä on. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja aamulla ei voi aina tietää, mitä kaikkea päivän aikana vielä tapahtuu. Olen kiitollinen siitä, miten paljon olen päässyt näkemään ja oppimaan yhden Suomen suurimman puolueen puheenjohtajan ja ulkoministerin rinnalla.

Vapaa-aikana lempipuuhaani on olla Suomen cheerleadingliiton puheenjohtaja. Se on luottamustehtävä, jossa saan visioida mielestäni kaikkien aikojen mageimman lajin tulevaisuutta ja nähdä aitiopaikalta kun se koko ajan kehittyy ja kasvaa. Käyn edelleen itse myös aikuisten harrastejoukkueen treeneissä. Cheerleading tuskin poistuu minusta ikinä.